Tack för denna gång!


Vi vill tacka er alla - ledare som spelare, nära och kära för att ni valde att vara med under den första upplagan av Vendelsöfemman.
Under lördagen var det riktigt dåligt väder till en början och ändå valde ni och era tappra killar att inte bara kämpa på utan ni gjorde det med ett leende på läpparna. Vi valde att öppna upp inomhushallen till ert förfogande och det var härligt att se hur alla lag bonade in sig.

Vi är på det stora hela nöjda med denna första upplaga även om vi såklart har höga krav på oss själva så vi vet att allt inte varit perfekt. Därför ber vi er om hjälp!
Fyll i den enkät som landar i er inkorg i dagarna så bjuder vi er på en värdecheck som ni kan använda vid en valfri Goalazocup.

Och vinnarna är…

Under cupen har vi haft en tävling tillsammans med Andys Lekland där ni kunnat tävla med er bästa cupbild på Instagram. Lagen som vunnit fribiljetter till Andys Lekland är:

Gustavsbergs IF Lag Grön
Vendelsö IK P08 Söderby
Älta IF P09 Gul 2
Vendelsö IK P10 Gudö/Sågen/Lötkärr



Stort grattis till er och tack för fina bilder! Biljetterna skickas på post och ni kontaktas enskilt så vi får rätt adresser.

Återigen – stort tack för ert deltagande. Vi hoppas vi ses nästa år!
Vendelsöfemman

Instagram